שמן זית איכותי
כמו שכבר כתבתי במגזר רואים את השמן כמו קמח, לא משנה להם מה איכות השמן שהם רוכשים העיקר שזה שמן זית.
אני רואה את שמן הזית כמו יין , הבדל בין זנים, הבדל בין טעמים ובעיקר הקפדה על איכות.
התקן הישראלי קובע מדדים לאיכות הראשון שבהם הוא אחוז החומצות החופשיות בשמן או בכיניו "חומציות" והמדוד הוא עד 0.8% .
ובנוסף מדדים של ריח וטעם שנקבעים ע"י מומחים.
בשביל לקבל שמן איכותי נדרש להקפיד על התהליך החל מגידול הזית דרך המסיק , הבאה של הזיתים מיד לבית הבד , תהליך האצירה ולא פחות חשוב איחסון שמן הזית.
אלון קמינקר
ניתן לרכוש שמן זית 052-2369955
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה